LPG

Vi använder Cellu M6 Integral som är den senaste högteknologiska apparaten på marknaden.

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr , kroppsskulptera och ge Dig en slätare, spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter. Det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA.

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Behandlingen tar ca 40 minuter. Under behandlingen bär Du en helkroppstrumpa.

Vad är celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Cellu M6 Integral omformar, slätar ut och stramar upp huden och bekämpar celluliter. När bindväven behandlas med effektiv djupmassage, stimuleras och förbättras hudens elasticitet avsevärt.

Hälso- och sportaspekter

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är ett utmärkt sätt att behandla sammanväxt bindväv, gammal ärrvävnad, svullnader och lymfrelaterade cirkulationsproblem.

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är dessutom ett utmärkt sätt att behandla stela leder, senor och ligament samt en del muskelsjukdomar.

LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en bra förberedelse inför sportsutövningar och snabbar upp återhämtningen efteråt.

Vi erbjuder fyra hemvårdsprodukter speciellt anpassade för att ytterligare stimulera cellaktiviteten mellan LPG-behandlingarna.